De specialisaties van advocaat Conchita

Mijn empathisch vermogen zal ik benutten om u op de juiste wijze in rechte bij te staan bij uw echtscheiding. Ik wil mij inleven in uw situatie om mij vervolgens op de beste manier voor u te kunnen inzetten.

Ik ben recht door zee, een doorzetter, een motivator en iemand die tot op de laatste draad voor u vecht. Ik sta altijd aan úw zijde. Daarbij blijkt mijn acht jaar ervaring als fiscaal financieel adviseur een uitstekende fundering voor scherp advies.

Met mij aan uw zijde heeft u de terriër die u in bepaalde situaties nodig heeft. Een terriër die uw belang op lange termijn niet uit het oog verliest, zeker daar waar kinderen in het spel zijn.

Zit u in een situatie waarin u een TOPADVOCAAT nodig heeft? Wacht dan niet te lang. Tijdig ingrijpen kan in de toekomst veel ellende voorkomen. Ik ben er voor u.

Hypotheek- en Executierecht

Financieel conflict U bent bijvoorbeeld door een verkeerde inschatting van een adviseur, financiële crisis, plotseling ontslag, echtscheiding, risico of gewoon domme pech in financiële problemen

Read More

Personen- en Familierecht

Echtscheiding, Scheiding van tafel en bed, Beëindiging samenleving, Ontbinding Geregistreerd Partnerschap, Afwikkeling huwelijkse voorwaarden, Boedelverdelingen, Echtscheidingsconvenant/Ouderschapsplan, Partner- en kinderalimentatie, De echtelijke woning, Gezag/Omgang, Ondertoezichtstelling/Uithuisplaatsing, Erkenning en adoptie, Curatele, bewind en mentorschap, Naamrecht

Read More