Financieel conflict

U bent bijvoorbeeld door een verkeerde inschatting van een adviseur, financiële crisis, plotseling ontslag, echtscheiding, risico of gewoon domme pech in financiële problemen terecht gekomen. U kunt uw verplichtingen als schuldenaar niet nakomen en beslaglegging en veiling van uw bezittingen, zoals uw huis, behoren tot de mogelijke gevolgen.

Een bank is een grote partij met veel kennis. Als individu een zaak winnen van de bank is dan ook bijna onmogelijk. U kunt daarom bij mij terecht voor advies en juridische bijstand in een conflict met de bank. Wacht niet te lang en neem direct contact met ons op.

Banken hebben namelijk een zorgplicht en moeten dan ook tot het uiterste gaan om met u tot een minnelijke schikking te komen. Kunt u aantonen dat u redelijkerwijs tóch uw maandelijkse termijnen kunt en wilt betalen en uw achterstand kunt inlopen, dan kan ik u helpen een zaak te winnen. In het verleden heb ik zaken gewonnen waarbij ik heb voorkomen dat een executieveiling werd doorgezet. Details als administratieve fouten kunnen namelijk soms dé doorslaggevende factor vormen die een rechter doet besluiten een executieveiling niet door te laten gaan. Mocht het tot een rechtszaak komen, dan kan ik u als advocaat bijstaan.

Let op

Wij kunnen niet elke zaak aannemen. Wij kunnen u het beste helpen wanneer u zich bereidwillig opstelt en alles binnen uw mogelijkheden wil aanpakken om uw schuld af te betalen en de achterstanden bij de bank in te lossen. Wij doen geen zaken waar een financieel delict aan ten grondslag ligt.

Rechtsgebieden

Contact

  • info@vanrooijadvocaat.nl
  • 020 528 9393
  • Koninginneweg 56, 1075 EB Amsterdam