Kelder onder water

Door afvoerproblemen, door een lekkage of door stormschade kan de kelder onder water komen te staan. Staat er inderdaad een flinke laag water in de kelder, dan kom je hier niet zomaar vanaf. In dit geval kun je het beste een professional inhuren om de kelder vakkundig en snel leeg te laten pompen.

Soms is het niet nodig de achterliggende oorzaak van de wateroverlast te achterhalen. Heb je bijvoorbeeld wateroverlast door langdurige regenval, dan is de oorzaak van het probleem wel duidelijk. In dit geval gaan wij direct over tot actie en verwijderen we al het water uit de kelder.

Heb jij water in de kelder door een rioleringsprobleem, door een lekkage in huis of door langdurige regenval? Ga dan niet zelf aan de slag met een emmer en een dweil, maar neem direct contact met ons op. Bel je naar ons, (Bij een calamiteit), dan staat er altijd binnen 60 minuten een specialist bij jou op de stoep. Deze specialist onderzoekt eerst de oorzaak van de wateroverlast, om het probleem op de juiste manier te verhelpen.

Dak lekkage

Het is belangrijk dat een lekkage aan jouw dak snel verholpen wordt. Doe je dit niet of te laat? Dan heb je kans dat de lekkage vervelende vervolgschade aanricht.
Weet je niet precies wat je moet doen om de lekkage aan jouw dak te herkennen of te verhelpen? Wij helpen je graag.

Heeft u een schuin of plat dak? dat maakt voor ons niet uit. Een lekkage aan het dak brengt op den duur vervelende vervolgschade met zich mee. Het is daarom belangrijk dat je snel maatregelen neemt om verdere (water)schade te beperken. Hoe sneller jij handelt, hoe groter de kans dat vervolgschade beperkt wordt.
Begin direct met het opvangen van het lekkende water, met emmers of dekens. Zorg er ook voor dat jouw spullen in veiligheid worden gebracht.

Bel je naar ons, (Bij een calamiteit), dan staat er altijd binnen 60 minuten een specialist bij jou op de stoep. Deze specialist onderzoekt eerst de oorzaak van de wateroverlast, om het probleem op de juiste manier te verhelpen.

top