Graffiti reiniging

Hoe graffiti verwijderen?

Wij verwijderen Graffiti op 2 manieren. Welke methode de beste is hangt in grote mate af van de ondergrond en het type graffiti dat werd gebruikt. Dit is dan ook de reden dat het inschakelen van een professional altijd een goed idee is. Graffiti laat zich niet zomaar verwijderen en zonder kennis eraan beginnen kan de situatie zeer snel erger maken. Zo heeft het absoluut geen zin om graffiti te laten verwijderen als je in het proces de ondergrond zelf aan het beschadigen bent.

Stoomcleanen

Stoomcleanen is een simpele methode waarbij het water wordt verhit tot 150 graden. De stoom die hier het logische gevolg van is wordt vervolgens met hoge druk tegen de gevel gespoten. Dit zorgt ervoor dat de verf oplost en is de vaakst gebruikte methode. Sommige graffiti is echter te sterk voor deze methode en vereist een agressievere aanpak.

Reinigingsmiddel

Werkt stoomcleanen niet? Dan is een reinigingsmiddel nodig. Een stap die vaak gezet zal moeten worden wanneer er meerdere lagen over elkaar zijn gespoten. Zeker bij dit type reinigen is een vaste hand en kennis van zaken nodig. Verkeerde middelen gebruiken kan afhankelijk van de ondergrond deze fel beschadigen.

Anti-Graffiti Coating

Een vraag die vaak gesteld wordt: is het mogelijk om aan preventie te doen bij graffiti. Het antwoord daarop is gelukkig ja. Ook al kan je nooit helemaal voorkomen dat kwajongens de gevel gaan bekladden, toch kan je de taak een stuk moeilijker maken. Een anti-graffiti coating laten aanbrengen op de wand zorgt ervoor dat graffiti zeer slecht hecht aan de muur. Bovendien heb je hier als extra voordeel bij dat mochten vandalen toch graffiti hebben gespoten deze er veel makkelijker weer af te halen valt. De coating zorgt er immers voor dat de verf uit de bussen zich niet kan hechten aan de stenen van de gevel.

  • De gevel ziet er weer schoon en fris uit
  • Uw woning is beter beschermd tegen vocht
  • Uw gevel is beter bestand tegen weersomstandigheden
  • De waarde van uw woning verhoogt
  • Schade en slijtage wordt voorkomen

Kleine tunnelreiniging

Het reinigen van alle tunnelwanden en schermen hiervan is een werk voor specialisten. Door de grote oppervlakte moeten ze namelijk zo efficiënt en met zo min mogelijk slijtage gereinigd worden. Gemeentelijke diensten en andere overheden kunnen ook voor het reinigen van verkeerstunnels en geluidschermen gebruikmaken van de reinigingsdeskundigheid van ons. wij werken uitsluitend met de juiste middelen.

Brug / viaduct reiniging

Is de brug of het viaduct dat u wilt laten schoonmaken, voorzien van mos, vogelpoep en algen aanslag? Of is deze voorzien van ontsierende graffiti? In beide gevallen bieden wij een uitkomst. Wilt u meer weten over onze diensten, aanpak en prijzen? Neem contact met ons op en laat ons het viaduct of de brug schoonmaken.

Het schoonmaken van een viaduct of brug is specialistisch werk. Dit is zeker geen klus die u aan zomaar elk reinigingsbedrijf kunt overlaten. Wij gaan zeer snel te werk, zodat het viaduct of de brug in no time weer gebruikt kan worden. Bruggen en viaducten worden gereinigd door hogedrukunits (HD-units). Hiermee spuiten wij het vuil uiterst eenvoudig van het oppervlak af. Zitten er op de brug of het viaduct ook nog grote stukken mos en onkruid? Dan wordt dit eerst (handmatig) verwijderd. Op die manier leveren wij straks een stralend schoon resultaat op. Schakel ons direct in!

top