Gevelreiniging / impregneren

De gevels van een pand hebben te lijden onder de invloed van weer, wind en vervuiling in de lucht. Gevels raken vervuild en verouderd, waardoor ze hun uitstraling verliezen. Gelukkig kunt u door middel van gevelreiniging uw pand weer als nieuw laten tonen.

De reden waarom men vaak kiest voor gevelreiniging is omdat er mos, klimop of andere vervuiling op de gevel te zien is. Door dit te verwijderen kunt u:

1.Langer genieten van een mooi exterieur door de verbeterde uitstraling na het reinigen van uw gevel

2.De kwaliteit van uw gevel verhogen en uw huis beschermen tegen schade

3.De waarde van uw huis (of gebouw) omhoog krikken zodat u het gebouw makkelijker kunt verkopen of verhuren

De voordelen van het reinigen van uw gevel:

  • De gevel ziet er weer schoon en fris uit
  • Uw woning is beter beschermd tegen vocht
  • Uw gevel is beter bestand tegen weersomstandigheden
  • De waarde van uw woning verhoogt
  • Schade en slijtage wordt voorkomen

Waarom is het belangrijk je muren te impregneren?

De gevel impregneren is door de waterafstotende laag een oplossing voor en een bescherming tegen doorslaand vocht. Als gevolg hiervan wordt ook vorstschade in de buitenmuur vermeden; bij niet-geïmpregneerde gevels kan het water in de muur trekken en bij vriesweer uitzetten, wat barsten en scheuren kan veroorzaken. Je gevel blijft langer proper.

Het impregneermiddel zorgt ervoor dat mossen, algen en ander vuil zich minder makkelijk op de buitenmuur kunnen vastzetten. Als er toch wat vuil op de muur ontstaat, kan je dit makkelijker verwijderen dan bij niet-gehydrofobeerde gevels. De levensduur van de gevel wordt verlengd. Aangezien de buitenmuur dankzij het impregneren minder te lijden heeft onder de weersomstandigheden, kan je uitgaan van een langere levensduur.

Een propere en tegen vocht beschermde gevel betekent een waardevermeerdering voor je woning. onze impregneermiddel blijft tot wel 10 jaar zitten.

top