Duivenpoep

Duivenpoep verwijderen doet u het liefst zo snel mogelijk; het kan namelijk blijvende schade toebrengen aan uw balkon of het gehele pand. Echter is het opruimen ervan helaas niet het leukste karwei. En hoe langer u wacht, hoe lastiger het wordt om de vogelpoep te verwijderen van uw vloer, gevel of tuinmeubels. Vogelpoep droogt op en wordt daarmee steenhard. Daarnaast heeft duiven ontlasting een zeer hoge zuurgraad, is daarmee bijtend en kan lelijke plekken achterlaten op lak-/verflagen, (natuur)steen of zink/lood/koper.

Denk aan uw gezondheid

Duiven kunnen, zoals veel vogels, ziekten met zich meedragen. Zo zijn de Papegaaienziekte en Salmonella de meest voorkomende. Daarom kan vogelpoep verwijderen slecht zijn voor uw gezondheid als u het op de verkeerde manier aanpakt. Zo kan men bij het schrappen van de vogelpoep of bij het hogedruk reinigen, het dwarrelende stof of de vernevelde poep binnen krijgen en hier behoorlijk ziek van worden.
Duivenpoep verwijderen besteedt u daarom liever uit. Laat ons de duivenpoep verwijderen en uw balkon schoonmaken. Waar schoonmaakbedrijven afhaken gaan wij voor u aan de slag. ons team voert het afval af, reinigt en ontsmet op professionele wijze.

Een vervuilde woning schoonmaken, vaak een zeer specialistische klus. Woningen raken (zwaar) vervuild door diverse oorzaken. GO! Reiniging schoonmaak is inzetbaar voor elke denkbare specialistische schoonmaakklus. Dan moet je denken aan het schoonmaken van een woning waar:

  • Ongedierte heeft gezorgd voor extreem veel vervuiling. Zoals duivenpoep of rattenpoep
  • In is gerookt. Waardoor er nicotineaanslag op de plafonds zit en er een sterke rooklucht hangt.
  • Door hoarding (verzameldwang) enorm veel troep en afval is opgestapeld;
  • Vervuilde vloer verwijderen;
  • Door de huurder een hennepkwekerij of drugslaboratorium is gebouwd.
  • overige reiniging.

Benieuwd of wij ook u op korte termijn van dienst kunnen zijn? Ons team is vaak binnen 24 uur al ter plaatse in geval van spoed.

top