Dakreiniging / impregneren

De dakpannen van een woning slijten door de jaren heen steeds verder af en zullen dan water door gaan laten. Ook zullen algen zich ontwikkelen. Een hoop mensen besteden een hoop aandacht aan het uiterlijk van de woning maar vergeten hoe belangrijk het dak is. wij kunnen daarom uw dakpan weer een nieuwe frisse uitstraling geven.

We reinigen de dakpannen met gepaste druk en heet water. Daarna behandelen we uw dakpannen met een algendood, zodat de laatste algenresten zullen sterven en zo dus niet meer aangroeien. Als laatste kunnen we u dakpannen impregneren waardoor deze weer waterafstotend zullen worden, zoals dat natuurlijk bij de dakpannen hoort. Nadat de werkzaamheden klaar zijn aan het dak, wordt het gehele huis schoon opgeleverd, zullen de dakgoten worden geleegd en uw ramen worden gezeemd.

Ook platte daken kunnen wij reinigen denk hierbij aan ijs of blad vrij maken zo voorkomt u dat u platte dak lekkage geeft of dat u goten verstopt raken waardoor het water op het dak blijft liggen.

top